Monday, 1 September 2014

thanks future

Greeting Text
Yesterday.. He said that i'm perfect for him.. But, i told him that he perfect me.. Then, he said Allah sent him for me.. That sentences make me realize that i should appreciate you so much.. Thanks a lot for being my true love.. I really-really hope that you will be the last for me.. I just want you to be with me untill jannah.. InsyaAllah, you will be mine one day.. I'll study hard for make you proud of me.. I'll be a doctor.. You said "aku nak tengok kau jadi doktor" wow.. That make me feel like.. Ya Allah what should i do ? Ohh.. It's so hard for me to be like he want.. But, it's okay.. For you, i'll be a super lovely caring and cute doctor :P haha.. Just kidding kay.. Hey, i just want to say that i really love you.. Thanks for adore me.. Well, it's almost a month since we 'bercinta'.. 3/8/14 and now we had 'bertunang dalam Islam'.. Haha.. When you asked me "kau nak jadi bini aku tak" then i said "finally, gila tak nak" after that, i asked him "kau tahu tunang dalam Islam?" he said like what is that ? Then i explained from A to Z till he spechless.. A little blushing.. Then, he said 'Alhamdulillah'.. He like it.. Well, it's more better than the adat..

#bercinta

Saturday, 30 August 2014

serabutnya hidup aku

Greeting Text
Hmm.. Malas dah aku nak hidup.. Aku fikir je kalau bunuh diri tu dosa besar.. Kalau tak berdosa.. Agaknya aku dah gantung diri dah pun.. Hari tu masalah kawan aku.. Alhamdulillah dah settle.. Ni family aku pula.. Ehh, hari ni ada lagi masalah aku.. Lepas tu tadi, iqmal.. Hmm.. Nampak sangat kau malu kan ada relay dengan aku.. Okay fine.. Tak apa.. Aku redha je.. Kau malu, it's okay.. Just let me go.. Aku pun boleh cari lain.. Tak ada lah aku susah payah nak setia, nak sayang kau.. Sakit weh hati aku.. Sumpah cakap.. Kau cakap kau terkejut.. Terkejut ke malu ? Lepas tu cakap kau terasa dengan moment aku.. Ehh aku sejuta kali terasalah.. Dah lah.. Kalau kata Allah tarik nyawa aku malam ni.. Aku minta maaf sangat-sangat.. Tapi, kalau panjang lagi.. Aku tak tahu lah.. Okay bye !

Makin stress aku :'( time ni buatkan aku rindu udin.. Dia je faham aku..

Monday, 25 August 2014

khas untuk kau Iqmal

Greeting Text
Hmm aku stalk fb dia tadi.. Then, aku buka fb dia.. Baca chat dia.. Hmm.. Boleh tahan sedih lah.. Sakit la juga hati aku.. Dia minta number kakak lokman hakim.. Okay.. Aku nak ejas dulu, kau tak nak.. Hmm.. Entah lah.. Aku salah langkah kot.. Aku dah sayang kat dia ni.. Lahai Nadhirah.. Kau ni bodoh lah.. Dah lah.. Biarlah dia.. Kau pun bukannya sesuai dengan iqmal tu.. Iqmal tu tak layak untuk kau.. Dia tu, perfect.. Bukan macam kau.. Okay.. Biarkan lah.. Iqmal, aku malas nak on fb kau dah.. Maybe aku cemburu.. Okay tak kut ! Entah.. Dah lah.. Hak kau kan ? Hacss tu pun apa ke benda aku tak tahu.. Dah lah.. Harap kau baca post aku ni..

Kalau kau rasa nak dia.. Sokay, go ahead.. Kita clash :') tapi, if not.. I dont know how to say.. 

Saturday, 23 August 2014

diabaikan

Greeting Text
Benci aku hidup gini.. Semua abaikan aku.. Ada keluarga macam tak ada.. Sedih rasa.. Aku dah lah tengah trial.. Nak SPM.. Aku perlukan semangat.. Aku nak orang support aku.. Tu je.. Susah ke ?

Iqmal je yang faham aku :'(
 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)