Tuesday, 25 April 2017

Blog.. Hmm

Aku ada blog je.. Nak luah pun cuma blog.. Dia bukan datang nak pujuk.. Datang bagi duit je.. Pastu blah.. Hmm.. Bukan nak tanya aku sihat ke tak.. Demi Allah, aku tak larat gila ni.. Sakit kepala.. Ulser pun dah ada 5 dalam mulut.. Hmm.. Sakit.. Takpe la nadhirah.. You can cure yourself.. Get well soon myself.. :')

Wednesday, 12 April 2017

Ada je nak buat sakit hati

Ya Allah. Tak tahan nya la. Tiap hari kena gini. Satu satu muncul. Tak tahu la. Dapat lelaki jenis melayan ni susah. Kalau taknak takde nya save bagai. Hari tu simpan gambar. Ni save nombor. Pastu chat bagai. Haih. Letih dah aku gini nya. Dah la. Penat. Makin tawar hati aku ni. Story pulak rajin tengok. Sanggup tunggu loading. Letih la gini. Letih letih. Letih nak kena pujuk hati sendiri. Setia sangat pun susah. Aku je yang setia. Yang sayang dia. Dia tak pun. Aku rasa macam bodoh bila setia dengan orang yang tak pernah nak setia dengan aku. Hmm. Apa lagi salah aku kali ni. Mana lagi kurang aku..? Apa lagi salah aku ? Aku ni bodoh. Tak sempurna sebab tu kau suka buat aku macam ni. Yelah. Semua salah aku. Semua silap aku. Kalau aku takde salah. Takde kurang mesti kau tak buat aku macam ni. Betul tak ? Aku sedar aku ni tunggul. Aku baru nak bahagia 3 hari ni dengan kau. Ada je kau buat aku macam ni. Takpe lah. Aku tetap berterima kasih.

Sunday, 9 April 2017

Taknak jadi kawan

Hm. Orang tak nak cuma jadi kawan awak. Tak best. Sakit. Kalau sakit nak mengadu kat siapa..? Nak manja dengan siapa lepas ni ? Siapa lagi nak suruh orang makan makan dan makan.. Siapa lagi nak ejek nak gurau.. Hmm.. Siapa.. Siapa lagi nak buat orang gelak berdekah dekah.. Siapa lagi nak cakap 'i love you' ? Siapa lagi nak suruh bawak motor hati hati..? Siapa nak follow orang balik kerja ? Siapa nak buat semua tu ? Siapa nak teman orang lepas ni.. Hmm.. Orang nak awak..

Saturday, 8 April 2017

Hm

First time, dia betul betul buat aku rasa nak pecah jantung ni. Tadi aku macam nak nangis je. Sebelum dia pergi, dia belai kepala aku. Itu lah belaian pertama dia yang aku rasa penuh kasih sayang. Hmm. Ke cuma hayalan aku je.

 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)