Thursday, 17 November 2016

im sorry :(

Greeting Text
biy, orang minta maaf.. ya Allah.. rasa serba salah sangat.. apa yang orang dah buat selama ni ? minta maaf. tadi buka fb awak. nampak fb aina. cover photo gambar korang satu family. ya Allah bahagia nya korang. tapi, apa yang orang dah buat. korang adik beradik jadi gaduh. hmm. tengok fb yana... ada ayah awak komen.. bahagia nya kan family awak.. ya Allah, bersalah nya la rasa.. mesti korang lagi bahagia kan kalau orang takde.. biy, orang ni penting kan diri ke ? adakah salah untuk mencintai ? kenapa lah orang ni malang sangat. ya Allah. tak boleh fikir apa apa dah. orang sedih biy. sedih bila tahu orang punca awak dengan kakak kakak awak gaduh hari tu.. keluarga korang sempurna.. bahagia.. hmm.. maafkan orang biy :'(

Friday, 4 November 2016

rindu

Greeting Text
dia ni mana ? fb boleh komen. chat tak reply. dia tak tahu ke yang aku rindu. hm. malam ni aku rindu dia. macam rindu gila. argh serabut la main dengan rindu ni. rasa macam nak dia ada selalu depan mata. nak tengok dia je. haih. sabar je la.

Wednesday, 2 November 2016

Antara sebab kau dah kena ready :-

1) kurang ws
2) perubahan yang drastik
3) tak peduli langsung pasal kau
4) melebihkan perempuan lain
5) anggap kau tak wujud
6) lebih rela tak chat
7) balas pendek pendek

Fuck ! Ni semua aku dah rasa. Kk.

Tuesday, 1 November 2016

Aku ni apa ? Bukan lagi siapa.. Tapi apa ?

Sakit weh jadi aku. Aku je nak kena faham kau nak exam. Kenapa kau taleh nak faham aku ? Aku ni apa ? Batu ? Kayu ? Pasir ? Yang senang2 je kau campak. Apa ? Kau tak fikir hati ngan perasaan aku ? Dah jarang chat apa semua tu.. Aku cuba faham kau.. Habis kau ? Buat aku ni macam babi.. Hina.. Jijik sangat sebab tu kau tak jaga hati aku.. Fade up aku.. K.. Kau nak cakap pasal kawan kau kan.. Meh aku ajar kau cara berkawan.. Kau tunggu..

 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)