Friday, 23 September 2016

Kesayangan

Biy..
Baby tau biy penat.. Biy letih.. Biy kena stay up study, buat kerja kursus, buat homework.. Dengan sekolah lagi, amali lagi.. Kita pun dah jarang ada masa.. But, you still spending some time for us to have a short conversation.. Terima kasih sayang.. Biy, baby tau biy pun letih.. Tapi, biy kena jaga kesihatan sama.. Makan jangan skip.. Baby risau kalau kalau biy sakit.. Biy.. Lagi satu.. Jaga diri ea.. Biy setiap hari main atas jalan raya.. Memang lah tak jauh tapi.. Biy tengah darah manis nak exam.. Jaga diri ye sayang.. Baby tak nak biy kena apa apa.. Bawa motor tu elok elok ea sayang.. Nak nak lagi musim hujan ni.. Risau baby.. Biy jangan demam ea.. Biy.. Biy kena tahan dalam sebulan lebih je lagi.. Tak lama dah tu sayang.. Minta maaf ea kalau kekadang tu baby tak faham situasi biy.. Apa pun, biy kena jaga diri.. Jaga kesihatan.. Kalau sakit tu terus pergi klinik.. Ni tak, liat sangat nak boleh pergi klinik.. Haih.. Tak apa lah.. Baby selalu ada kat sisi biy support biy.. Sayang biy.. Bye cinta..

Wednesday, 21 September 2016

21/9

Holly shit.. I hate this date.. Hm, dah genap setahun ma and ayah divorced.. I miss my happy family.. Rindu do nak hangout sekali.. Together.. Shopping.. Makan satu meja.. Holiday.. Berkelah.. Pergi picnic kat pantai.. Waterfall.. Pergi sana sini.. Entah.. Aku pun tak tahu dah nak cakap macam mana.. Kalau aku cakap pun, benda takkan jadi macam dulu.. Biasanya, birthday aku every year akan celebrate.. And, aku tak rasa tahun ni.. Ayah pun dah makin lain.. Malas nya nak cakap pasal benda ni.. Last year.. Time macam ni aku just keep myself alone.. While listening to music.. Which is abang aku spent time dalam bilik.. And i know that my brother was crying too.. Aku kenal abang aku.. Aku baca every moment that he posted in his wc.. Sedih la.. Got to go.. Bye memories..

Sunday, 18 September 2016

Best day ever

Sayang....
Tak boleh move on lagi pasal tadi. Happy gila rasa. Macam takde masalah je. Sakit pun dah tak rasa sakit. Rasa macam takde pape. Rasa cuma bahagia je. Seronok kan bila biy bawak jenjalan kat lombong. Pusing² kampung. Masuk jalan entah mana mana tah biy bawak. Heee. Masuk kawasan taman. Masuk situ tembus ikut sini. Heaven nya. Biy, seronok. Tak tahu nak cakap. Terima kasih banyak banyak buat baby happy.

Kebahagiaan

Ali.. Biy.. Sayang.. Cinta.. Rindu.. Kasih..
Semua la.. Happy sangat biy.. Happy gila.. Hari ni dapat buat semua benda yang orang nak.. The best day ever.. Lama kita hari ni.. Thank you so much sebab layan karenah orang ni.. Biy bawak orang pergi memana je.. Semua ceruk.. Semua lubang biy bawak.. Haha.. Rasa amazing gila.. First time biy.. First time seumur hidup macam tadi.. Best ! Best gila.. Kita buat banyak benda sama sama.. Seronoknya rasa.. Hilang rasa beban ni.. Best.. Jenjalan naik motor ngan bf untuk pertama kali.. Heee.. Malu.. Tapi.. Seronok..

 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)