Tuesday, 24 May 2016

Mana silap aku ?

Hm.. Aku tak tahu la kat mana salah aku. Apa kurangnya aku. Kenapa rasa macam hina sangat je. Dibenci tanpa sebab. Allahu, demi Mu aku sedih ya Allah. Apa dosa aku sampai kena kecam macam tu sekali. Kalau aku tahu lah jadi manusia ni macam ni, entah lah. Lebih baik jadi burung. Terbang bebas je. Tak perlu fikir pasal masalah. Hm, kenapa lah Kau duga aku sampai macam ni. Ya Allah, kenapa wujud manusia macam tu. Kenapa aku ada sedikit sebanyak pertalian dengan dia ? Kenapa dia buat mulut pasal aku. Kenapa dia fitnah aku teruk macam tu. Hmmm. Sampai tahap aku di benci oleh beberapa orang yang langsung tidak mengenali aku, bahkan tak pernah berjumpa pun. Jangan kan bertentang mata, suara pun tak pernah dengar. hmm. Sedih nya la.

Kalau anda anda semua tak suka saya berhubungan dengan si dia, tak apa lah. Saya faham. Tapi, mohon sangat. Jangan membenci saya awak manusia. Yang penting, percayakan darah daging sendiri dulu berbanding orang luar.

Friday, 20 May 2016

Entah

Aku pun tak tahu kenapa aku macam ni. Mungkin sebab aku terasa hati. Memang terasa. Sakit bila dia pernah terfikir macam tu. Aku tak pernah pun fikir macam tu. Mungkin kelemahan aku la ni yang buat dia rasa macam tu. Silap aku. Aku buat dia bosan kot. Kalau tak, takde nya dia fikir macam tu. Atau pun dia menyampah dengan sikap aku. So, aku decided untuk biarkan dia. Kalau dia rasa aku penting, cari lah aku. Kalau rasa aku tak penting. Teruskan melangkah. Aku tak kesah sangat la pasal ni. Dia pun ada hak nak memilih. Aku pun redha je. Buat apa kita nakkan orang yang taknak kan kita ? At the end sama juga sakit hati sebab bertepuk sebelah tangan. Aku pun tak nak jadi perigi cari timba. Seriously, I dont mind if he choose to be single than being in the wrong relationship with me. It's up to him. Cuma, aku minta satu je.. Dah pergi, pergi je. Jangan datang lagi dah. Sebab apa ? Sebab aku taknak dia jadi macam ex aku yang lain. Aku pun jadi tak sedap. Aku pun waiting list banyak lagi. Tapi kalau kali ni aku rasa nak single je la dulu, nak simpan duit. Malas fikir pasal lelaki. Next year pun umur dah 20. So, tak nak dah buang masa.

NK.

Dunia Baru

Greeting Text
Hi peeps ! ya, as we known dah lama gila tak berblogging. honestly I miss this so damn much. lot's of memories I've been deleted. I'm not put the blame on him. As we known, life must goes on. What past is past. move on and ya, being happy.

NK.
 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)