Thursday, 10 July 2014

sakit belakang

Greeting Text
Hey kamu.. Saya balik rumah.. Tahu kenapa ? Sebab sakit belakang.. aku tersalah tidur.. Aku sakit dari hari sabtu lagi.. Hmm.. Takut je jadi makin teruk.. Hope tak ada apa-apa lah.. Amin..

Sakitnya :(

Sunday, 29 June 2014

egonya awak

Greeting Text
Hmmm.. Bunyi pelik je entry kali ni.. Yup.. Entry ni just for my beloved brother, Izz Wann.. Haha.. Semalam memang aku mengaku aku merajuk dengan dia tapi, aku tak tunjuk sangat.. Aku still reply text dia even dua tiga kerat je.. Aku nampaklah dia punya ego.. Tapi, dia tetap try nak tegur aku.. Tapi, bila aku tegur dia.. Dia layan lebih kurang je.. Dia cakap dia tak sayang aku.. Memang terasa juga la.. Tapi, aku terima.. Aku update  "dia tak sayang aku.. Okay fine -_-" dia whatsapp aku cakap sorry.. Then, he said that he love me.. Thanks bongok.. You've light my life.. Even, kau tak macam Naqib.. At least kau cuba untuk happykan aku.. Tak macam Naqib.. Okay.. Sayang mu bongok...

Abang, adik sayang awak

why ea ?

Greeting Text
Hmm.. Aku benci abang baru aku ni.. Kenapa dia tak boleh ada di samping aku ? Kenapa dia tak macam naqib ? Kenapa dia tak boleh nak faham aku ? Kenapa dia tak boleh buat aku happy macam Naqib buat kat aku ? Kenapa ?!! Hmm, sumpah cakap.. Aku rindu naqib tahap abadi,. Rindu sangat amat..rasa macam nak buang je hati ni.. Biar tak boleh nak rasa apa apa.. Aku nak seorang abang yang faham aku, yang boleh nasihat aku, yang boleh protect aku.. Bukannya macam ni.. Hmm, abang adai kata mu baca entry aku ni.. Aku nak mu tahu aku sayang mu sangat-sangat.. Walaupun tak sedalam sayang aku kat naqib.. Tapi, percayalah.. Aku tak ada abang lain dah.. Cukup mu seorang.. Even, banyak yang aku panggil abang... Mu tetap abang aku.. Aku sayang mu bongok.. Tapi, aku nak minta satu je.. Tolong lah faham aku.. Aku nak mu caring pasal aku.. Protect aku.. Nasihat aku.. Be by my side.. Tu je.. Aku tak minta duit.. Tak minta semua tu..

Hope mu faham :(

Friday, 27 June 2014

story aku

Greeting Text
Hmm.. Hari ni baru balik rumah.. Tiga hari kat Kem Semuji.. Macam macam berlaku.. Pahit, manis semua ada.. Aku rasa macam nak gila pun ada.. Let's start with the bad first.. Aku tegur pakcik ni.. Dia layan sikit punya baiklah kan.. Sekali dia cerita pasal anak dia.. Aku tanyalah siapa, dia jawab Mimi.. Then, aku terus blah.. Maaflah pakcik, aku still tak boleh terima orang yang ada kena mengena dengan mimi ni.. Hmm.. Entahlah.. Susah sangat untuk aku lupakan semua yang mimi dah buat kat aku... Dah lah, stop story about her.. Dapat dosa kering kang..


Hmm, ni story sedih pula.. Aku gaduh dengan Afiq.. Dia marah aku.. Dia panggil aku gila.. Kenapa time aku dia marah ? Time orang lain dia tak marah pula.. Kenapa dia tak adil dengan aku ? =( afiq, saya minta maaf sebab dah punch awak semalam.. Memang dah tak fikir panjang.. Please forgive me..


Dah, taknak sedih sedih.. Aku nak happy pula.. Hari ni aku balik naik bas.. Wuhuu.. Pecah rekod.. Seronok je.. Dalam rapid bapak ramai yang hensem.. Melting kejap.. Yang tak boleh blah bila tengok bangla ni.. Cuak muka bila rapid pusing dekat tempat lain.. Haha.. Muka dia berkerut, aku tahan je gelak ni.. Then, ada lagi story.. Aku terkurung dalam rapid.. Lama juga.. Dalam 15 minit gitu lah.. Malu rasa.. Nak turun bas tapi pintu jam.. Tak boleh buka.. Macam beruk je.. Dah la time tu aku je yang nak turun.. Bila nak turun ikut pintu depan, dan-dan je pintu tertutup.. Malu rasa.. Then, aku dah turun aku jalan kaki ke bustop depan seri mahkota..
                  Layan, aku tunggu ayah aku yang satu jam lebih lambat.. By the way, thanks ayah for late.. Dapat cuci mata.. Sempat juga aku tengok muka abang kesayangan aku.. Aku tengok muka dia face to face.. Comel je.. Ya Allah.. Melting.. Haha.. Tak apa lah.. Biar aku je yang rasa.. Better aku simpan.. Aku happy biar aku je rasa ^^

Pen-off :*

Lot's of stories right ? Biarkan...

 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)