Tuesday, 30 August 2016

Jiwa aku kosong

Aku tak tahu la. Entah. Tak tahu mana nak mula. Tapi, aku rasa kosong sangat. Apa nak jadi aku dah boleh ikhlas. Hari ni pun. Aku banyak habiskan masa duduk sorang². Tu lagi baik. Phone ? Aku main centu je. Tak buka sangat la.

Deepest heart

Hey..
Ya.. Day by day aku makin kuat rasa dia tak sayang aku.. Aku.. Hmm aku tak tahu nak cakap cemana.. Dia dah tak post gambar aku kat ig.. Takde lah.. Ouh, okay.. Before this, alasan dia 'aina'.. Biy, what the f ? Dah berapa lama awak block aina ha ? How could you biy? And, i appreciate it ! Tak sangka jugak awak macam ni.. Now i feel, what i said before this was real ! Ye.. Saya terhegeh hegeh dekat awak.. Yes.. Only me biy.. Aku ni actually bukan la jenis kaki stalk.. Tapi, sepanjang aku couple dengan dia.. Aku tak pernah minta semua ni.. Semalam.. Nak sangat minta.. Makin kuat pulak terpancar.. Apa do salah aku ? Kau buat aku macam ni ? Ouh hamak sangat sebab orang ramai minat kau ? Okay biy.. We will see.. Demi Allah.. Tak sangka kau buat gini kat aku.. Kau tipu aku.. Ya, aku selama ni faham kau.. Ig tu sebab ada kakak kau.. Kakak kau benci aku.. Bla bla bla.. Ye aku faham tu.. Tapi, tak sangka kau dah block kakak kau sendiri.. Bila do kau block dia ? Haha.. Tak sangka jugak kan kau macam ni.. I see.. Kau malu la eh nak mengaku aku ni gf kau ? Okay.. Kalau malu.. cakap..! Aku pun faham.. Dengan keadaan aku macam ni.. Apa semua ni do ? Sanggup kan kau ? Kau pun aku tengok gatal jugak follow kawan² aku.. Aku cakap dah.. Block mariana kejadah haram tu.. Pergh.. Kau wat lek je erk.. Hahaha.. Glad to know the truth.. Mesti kau kata kau sayang aku tu pun tipu kan.. Ali.. Please la.. Kau betul² buat aku takde semangat la kali ni.. Pergh kau.. Aku tak sangka wei.. Dah la.. Kalau putus pun.. Aku tak yakin kau akan single.. Kata kata kau pun boleh tahan banyak tipu eh.. Kenapa do.. Hish.. Kenapa ?! Asal Allah uji aku macam ni ! Pas satu, satu ! Takpe ali.. Kalau kau memang tanak aku, aku nak kau terus terang.. Aku boleh pergi.. Cuma.. Aku nak tengok.. Boleh ke tak kau bahagia.. Aku nak tengok tu.. Aku cabar kau ! Cabar kau bahagia lepas ni.. Sial gila life aku kan.. Pergh setan nya la.. Apa salah aku kat kau ha ? Kau tipu aku ali !! Kau.. Betul² dah buat aku rasa malas nak hidup dah pun.. Kau, kalau rasa kau terima aku sebab kesian.. Aku nak cakap terima kasih banyak².. Kau tak perlu pun buat semua tu.. Cukup la ali.. Sampai nya hati kau kan.. Sumpah aku memang tak sangka.. Kecewa.. Rabak hati aku.. Padan la gambar pun banyak masuk trash.. Ya Allah.. Aku pun baru sedar.. Ke kau pun komplot ngan fifi nak kena kan aku.. Ya Allah.. Apa semua ni weh..? Ingat, kalau betul benda ni jadi.. Dunia akhirat aku tak maafkan kau.. Kalau kau memang takde hati kat aku kan, aku tak tahu la.. Tengok je la.. What you give, you will get back.. Either in the same way or we will see.. Aku payah nak balas.. Tapi, kalau pasal hati.. Aku pantang !

*kalau kau baca benda yang kau dah tipu aku ni, kau chat aku terus. Aku nak cakap dengan kau.

Monday, 29 August 2016

Suwey

Aku benci gila malam ni. Dah la tengah sakit. Tambah dengan sakit hati. Apa semua ni ? Kalau korang kat tempat aku macam mana ? Ada perempuan ws bf kau, cakap bf kau hensem. Kau dapat tau bf kau tu pernah ada hati kat dia. Dan, masih ada hati. Aku rasa macam berkecai hati ni. Takpe la. Kalau dah masih suka. Pergi je lah. Perempuan tu pun gatal je aku tengok. Elok la tu. Dia orang pun selalu jumpa. Aku nak halang, tapi macam takde guna. Hati kat orang lain. Aku pegang kata kata ni, tetamu tak masuk kalau tuan rumah tak jemput. See. Kau pun elok ada ws dia. Bagi nombor. Bagus la tu. Aku nampak dah la. Kau pun pilih nak pergi daripada kau block dia. Dah jelas kau sayang dia. Kau pilih dia. Yelah. Aku ni cacat. Kau pun tak hingin. Okay thank you.

Saturday, 27 August 2016

Pengalaman

Hari ni boleh kata hari yang paling teruk sepanjang aku sakit. Allah je tahu siksa aku sakit ni macam mana. Tadi pagi, aku pergi lah tandas dalam pukul 8 lebih macam tu. Sakit perut punya pasal. Ganggu je aku tengah tidur. Then, aku duduk kat kolah kejap sebab rasa lain macam. Pastu seluar basah pulak kena air buat kan aku memang terpaksa keluar duduk kat kerusi la kononnya. Sampai betul² dekat pintu. Terbeliak rasa mata aku ni. Bukan nampak hantu, tapi sakit. Aku nak cakap dah tak mampu. Kaki dah ketar². Langkah aku mati masa tu. Mulut ni mampu menjerit sakit je. Sakit tu ya Allah. Sakit sangat. Tak pernah aku rasa sakit sesakit ni. Dia macam ada benda kat belakang ni bawak naik sampai ke kepala. Mata kabur. Telinga berdesing tak dengar apa apa sampai. Gigit aku ketap je tadi. Mata mampu nangis sakit je. Kaki tak mampu nak langkah. Tu pun Alhamdulillah ma nampak aku. Ma peluk aku kalau tak, memang tumbang kat tangga depan toilet. Aku dah ingat aku rebah gitu je. Tapi ma peluk aku kuat. Dia bawak aku turun tu. Kat tangga toilet sampai ke bilik ma bawa aku. Ma peluk je. Sampai ma pun nangis tengok aku. Aku tak pernah macam tu. Muka pucat lesi tadi. Aku nak cakap pun sakit tadi. Aku baring. Tangan terketar capai ubat tahan sakit. Nak minum air dah tak lepas. Aku telan guna air liur je. Bayangkan seksa aku alami pagi tadi. Sumpah tadi fikir mati je. Rasa macam tak lama ngan mata kabur, kaki tak berasa, telinga tak dengar, mulut takleh cakap sangat. Haih. Aku harap ni last la aku sakit gila. Hari hari lepas ni harap makin membaik. Aamiin.

 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)