Sunday, 13 April 2014

terima kasih

Greeting Text
Heee.. Seronok rasa... Terima kasih kerana faham apa yang aku rasa.. Happy sangat rasa ni.. Heee.. Allah je yang tahu..


Thanks kucai

Friday, 28 March 2014

apa semua ni ?

Greeting Text

Qusyairi. Ya, Muhammad Qusyairi bin Abdul Razak. Tolonglah faham.. Aku suka kau since aku form 1. Aku dah penat tunggu kau. Tapi, kau tak pernah pandang aku. Dah berapa ramai aku couple sebab nak cuba lupakan kau. Tapi, aku tak boleh. Aku tahu kau hensem, cerdik, baik tak layak untuk aku. Tapi, kau.. Hmm. Kenapa kau like moment aku yang berkaitan Syafid ? Aku couple dengan syafid tapi hati aku tak. Hmm. Kesian Syafid. Tapi, aku tahu dia mampu bahagiakan aku. Tapi, hati aku ni dengil sangat.. Susah sangat nak lupakan kau. Aku selalu stalk fb kau, aku tulis nama kau dekat buku aku, dekat locker aku.. Dalam tab aku pun ada aku simpan gambar kau. Aku tahu taste kau tinggi.. And, kau takkan pandang perempuan macam aku. Aku pegang kata-kata kau, kalau jodoh tak ke mana. And, aku ingat pesan kau agar Spm dulu.. Kau suruh aku untuk Spm dulu baru bercinta. Tapi, aku...

Bodoh aku untuk terus sukakan kau..

Monday, 24 March 2014

getback ?

Greeting Text
Hmm.. Syafid ajak declare semula.. Nak ke tak ? Aku tak tahu.. Aku terharu gila dengan dia, dia buat program kat panching timur tapi time gini dia ambil kesempatan untuk meet aku.. Ya Allah.. Aku kononnya buat merajuk dengan dia, dia beria minta maaf. Aku cakap ada satu syarat.. Aku suruh dia nyanyi depan aku, biasanya dalam phone je.. So, dia suruh aku pergi dekat dia.. Aku cakaplah dah lewat malam lepas tu suruh dia yang datang kat aku.. Tak sangka dia sanggup datang rumah aku walaupun tak tahu rumah and walaupun tak ada transport.. Sanggup dia rembat motor orang semata-mata nak meet aku.. Rasa dihargai gila dengan dia ni.. Dia cakap dia sayang aku.. Dia rindu aku.. Alahai, aku tak tahu lah...

Tapi, aku rasa aku still suka syeri :(

Sunday, 23 March 2014

dah baik

Greeting Text
Alhamdulillah... Aku dah berbaik dengan nana.. Aku start minta maaf.. It's okay lah.. Hanya orang yang berani sahaja yang mampu minta maaf.. Okay, aku dah faham erti persahabatan... Thanks nana for forgive me... For nina, i'm so sorry... Hope you will forgive me...

Aku sayang korang
 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)