Sunday, 25 January 2015

deep

Greeting Text
Kau nak aku nangis lagi ke ? Or kau memang nak aku rasa macam tahun lepas ? Hmph.. Aku takde selera nak makan sebab kau.. K bye.. Hmph..

macam mana nak kekal ?

Greeting Text
Hmph.. Again.. Macam mana nak kekal ni ? Gaduh.. Dia ni, mudah sangat terasa.. Aku nak gurau je.. Pasal aku bosan cakap dengan dia.. Kalau bosan aku tak otp dah dengan kau.. Buat apa aku tunggu chat kau ? Tunggu whatapps kau ? Hmph.. Fine.. Aku dah minta maaf dah pun.. Lagi pun, bukan nya aku sesaje buat kau macam ni.. Aku sayang kau lah.. Apa yang aku cakap kat kau sebelum tu ? Nampak sangat dah kat situ.. Cakap nak ubah perangai.. Betul, aku nak tengok.. Kau chat aku ke tak.. Kalau betul kau nak kan tarikh 3/8/14 tu.. Kau akan chat aku.. Aku tunggu untuk tengok.. Kalau tak, kau memang tak sayang aku and kau tipu aku je selama ni.. Hope kau tak buat macam tahun lepas.. Amin..

Saturday, 24 January 2015

enough

Greeting Text
Kenapa macam ni ? Aku ke sini nak lari dari kau.. Tapi, kenapa kau cari aku balik.. Then, kenapa kau tak buang ego kau lagi ? Kalau betul kau sayang aku, kau akan buang ego kau.. Kau akan ubah sikap kau.. Memang, aku banyak uji kau kali ni.. And, benda tu still sama.. Tak berubah pun.. Tahu tak.. Pernah aku cakap aku dah tak sayang kau macam dulu ? Sebab aku tak nak lost contact dengan kau aku ajak kau jadi kawan.. Aku tak bermusuh dengan kau.. Jujur, aku tetap rindu kau.. Tapi, aku masih tak boleh terima kau buat masa ni.. Bagi aku masa.. Kau tolong lah, ubah perangai.. Aku nak kau buang ego.. Jangan terlalu mendesak.. Aku akan terima kau kalau kau mampu.. InsyaAllah.. Kita dah besar.. Dah boleh fikir dengan matang.. Aku minta maaf.. Assalamualaikum... Kawan..

Tuesday, 20 January 2015

dear kawan

Greeting Text
Lahai.. Kau tak salah.. Sumpah aku okay.. Aku ada masalah dengan keluarga aku.. Bukan kau.. Chill okay.. Aku memang sakit.. Cuma sekarang baru korang nampak penyakit aku.. Ye, sakit aku agak teruk.. Tapi aku okay..

And, don't worry la.. Hati aku sado.. Aku tak main hati sangat.. Aku dah cakap.. Aku suka.. Suka sama macam minat.. Bukan sayang or cinta.. Wuuu.. It's too much la.. Eyekk.. Geli aku.. Haha.. Kau kawan baik aku kan.. Takkan sebab tindakan bodoh Luqman sampai kita tak jadi kawan ?

Ouh ya, aku dah tahu lah akan jadi macam ni sebab tu aku tak kasi tahu kau.. Aku suka.. Ye, sebagai semangat aku kat sini je la.. Aku dapat baca hati kau yang kau suka perempuan tu.. Orang lain pun nampak lah.. Dah, jangan salah kan diri kau.. Seriously, i'm okay.. Dah lah.. Jangan gini..

Aku fikir pasal keluarga aku je la.. Haha.. Dah, jangan nak over sangat.. Semua salah faham je la.. Ya Allah, asal jadi gini..? Semua angkara Luqman.. Haih, mamat ni.. Bodoh tak bertempat.. Hahaha.. Lawak lah weh.. Okay.. Dah jangan nak fikir bukan-bukan..

Suka, sayang, cinta tu tiga perkara yang berbeza.. Sangat berbeza.. Aku suka jadi kawan kau.. Kau faham aku.. Tapi, haha.. Kau lain lah.. Dunia kita lain.. Aku cemburu dengan life kau yang almost perfect tu.. Okay ? Faham kan.. Aku suka tengok diri kau yang rapat dengan keluarga kau..

Hope, kau faham maksud aku.. Aku jelaskan semua kat sini.. Maaflah dah susahkan hati kau.. Hahahahaha.. Aku tengah gelak ni... Sumpah lawak..
 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)