Sunday, 2 October 2016

Serabut otak

Walaweyh.. Panas betul aku rasa.. Kau senang je cakap dah dah la.. Eleh.. Kau tak rasa.. Kau buat kat aku.. Kau buat aku sakit hati then kau blah.. Haha.. Kau memang ah tau cakap je.. Kena tu aku bukan kau.. Ouh.. Aku tak mintak pun perhatian aboy, tapi tadi dia asyik tanya pasal kau.. Naik semak gak.. Puas dah aku diam.. Last last aku cakap aku ngan kau dah end up.. Terkejut beruk dia.. Dia nak ws kau.. Aku tak kasi.. Tak payah.. Kang mula lah aku pulak yang kena tuduh mintak perhatian bagai.. Semak do.. Pastu dia suruh aku jaga kau leklok.. Pahal aku ? Kau yang buat aku perit.. Kau yang blah bodoh.. Aku pulak nak kena jaga kau leklok.. Jadah ?… pastu masa kat sungai lagi lah tak guna dok main tb pasal kau.. Pergh sial.. Semak aku rasa.. Hari ni dunia aku penuh dengan nama kau.. Kau tanya aboy, mana aku ada mood nak mandi tadi.. Diam je aku duduk kat kayu.. Malas aku.. Pastu, ma pun hari ni serabai dok citer pasal kau kat nina.. Ye ye.. Fine.. Terima kasih dah banyak berjasa.. Aku hargai semua jasa kau.. Haih.. Menyampah betul aku.. Memang aku diam je kalau orang tanya pasal kau banyak².. Serabut otak aku nak jawab.. Kang mula lah kau cakap lagi aku macam macam.. Mintak perhatian lah.. Itu lah ini lah.. Sedih hidup aku ni.. Hahahaha.. Tahu lah aku kurang kasih sayang takyah kot sampai nak babit aku mintak perhatian bagai..

 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)