Saturday, 17 September 2016

Maaf sayang

Sakit kan nak hadap kenyataan ? Tapi sakit lagi bila kena terima keadaan kita yang macam ni. Allah je la tahu sakit tu. Tahu, kau dah boleh bahagia takde aku kat samping kau. Aku sedar. Riak muka kau jauh lebih bahagia bila ada kawan kau. Bukan masa dengan aku. Aku cuma nak kau bahagia je. Aku sakit takpe. Cuma yang aku nak kau happy. Tu je. Buat apa komen kat status fb kalau kau tak risau. Kecewa sangat rasa. Tak sangka la tak risau seharian aku tak makan. Makin hilang selera. Takpe la. Aku delete sampai status tu. Sebab kau pun dah tak kesah. So i decided untuk pergi. Bukan sebab aku rasa aku bagus. Bukan juga sebab orang lain. Jauh sekali. Tapi, sebab aku rasa aku memang dah tak berguna dalam hidup kau ali.. Esok aku pergi taman tas, InshaAllah aku jumpa eysha aku pass barang kau.. Takpe la. Aku dah tak boleh nak tengok barang² kau kasi aku. Aku tak boleh. Sebak sangat rasa. Bila kita nak kena terima balik kenyataan yang kita dah tak boleh bersama. Aku sakit. Tapi, apa kan daya aku ni. Kau dah ada tempat untuk bahagia, aku lepas kan.. Cukup la.. Kita dah takde apa apa. Tak boleh contact. Number pun aku dah delete. Text lama pun dah delete. Aku sayang kau ali. Aku cinta kan kau. Dalam cinta aku kat kau takde siapa tahu termasuk kau. Bagi aku, kau satu.. Takkan ada cinta selain kau dah. Dengan semalam aku tidur termimpikan kau. Hm, kau datang kat aku sambil senyum. Aku tak tahu tu last. Sakitnya la. Aku minta maaf. Terima kasih sebab pernah hadir untuk bagi aku kekuatan dan bagi aku rasa apa tu bahagia.

 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)