Friday, 23 September 2016

Kesayangan

Biy..
Baby tau biy penat.. Biy letih.. Biy kena stay up study, buat kerja kursus, buat homework.. Dengan sekolah lagi, amali lagi.. Kita pun dah jarang ada masa.. But, you still spending some time for us to have a short conversation.. Terima kasih sayang.. Biy, baby tau biy pun letih.. Tapi, biy kena jaga kesihatan sama.. Makan jangan skip.. Baby risau kalau kalau biy sakit.. Biy.. Lagi satu.. Jaga diri ea.. Biy setiap hari main atas jalan raya.. Memang lah tak jauh tapi.. Biy tengah darah manis nak exam.. Jaga diri ye sayang.. Baby tak nak biy kena apa apa.. Bawa motor tu elok elok ea sayang.. Nak nak lagi musim hujan ni.. Risau baby.. Biy jangan demam ea.. Biy.. Biy kena tahan dalam sebulan lebih je lagi.. Tak lama dah tu sayang.. Minta maaf ea kalau kekadang tu baby tak faham situasi biy.. Apa pun, biy kena jaga diri.. Jaga kesihatan.. Kalau sakit tu terus pergi klinik.. Ni tak, liat sangat nak boleh pergi klinik.. Haih.. Tak apa lah.. Baby selalu ada kat sisi biy support biy.. Sayang biy.. Bye cinta..

 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)