Wednesday, 21 September 2016

21/9

Holly shit.. I hate this date.. Hm, dah genap setahun ma and ayah divorced.. I miss my happy family.. Rindu do nak hangout sekali.. Together.. Shopping.. Makan satu meja.. Holiday.. Berkelah.. Pergi picnic kat pantai.. Waterfall.. Pergi sana sini.. Entah.. Aku pun tak tahu dah nak cakap macam mana.. Kalau aku cakap pun, benda takkan jadi macam dulu.. Biasanya, birthday aku every year akan celebrate.. And, aku tak rasa tahun ni.. Ayah pun dah makin lain.. Malas nya nak cakap pasal benda ni.. Last year.. Time macam ni aku just keep myself alone.. While listening to music.. Which is abang aku spent time dalam bilik.. And i know that my brother was crying too.. Aku kenal abang aku.. Aku baca every moment that he posted in his wc.. Sedih la.. Got to go.. Bye memories..

 
Designed by: Nadhirah Khadir (NK)